Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

ул. Иван Вазов 29, София 1000, София
http://www.aldes.bg
10
Консултантско дружество АЛДЕС ИМОТИ ЕООД присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажба на недвижими имоти, отдаване и наемане, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето и предлагането на имоти.
От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” с Лиценз №133. През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД, ЕИК 201147293. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907. През 2015г. \"АЛДЕС ИМОТИ\" ЕООД получи сертификат \"КОРЕКТНА ФИРМА\" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги. През същата година \"АЛДЕС ИМОТИ\" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ).
Нашият екип от консултанти е сплотен, абмициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно Вашите представи за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Фирменият сайт разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан. Дано да Ви бъде от полза!
Кариера в компанията: Дружеството разполага с два фирмени офиса, ситуирани в центъра на столицата, лесно достъпни за своите служители и клиенти. Новопостъпилите колеги при нас започват като СТАЖАНТ БРОКЕРИ. След успешно преминат изпитателен срок се назначават на длъжността БРОКЕР, недвижими имоти. Утвърдените и доказани служители имат възможността да се кандидатират за позициите: ОФИС ОРГАНИЗАТОР и МЕНИДЖЪР



001
АЛДЕС ИМОТИ ЕООД
10.05.2024
07.06.2024


Няма текущи стажове

Няма текущи курсове