Обява

IPS Academy of Engineering and Technology
Ref.No:
002
Описание
IPS Academy of Engineering and Technology

Запознай се с нас!

Интернешънъл Пауър Съплай АД е българска компания с над 35-годишна история. От създаването си през 1989 г., задвижвана от своя изследователски и предприемачески стремеж, IPS разработва нови технологични решения, които променят представите за неконвенционалното токозахранване.
IPS разработва първите си off-grid токозахранващи системи през 1998г, които намират приложение в сектора на отбраната. През 2010 г. е разработена първата хибридна off-grid система EXERON. Инсталирана за първи път на Антарктида, вече повече от 10 години осигурява надеждно токозахранване на Българската изследователска база. Техническите предимства и широкото приложение на EXERON в сферите на енергетиката, отбраната, телекомуникациите и в райони с липсваща или ненадеждна електропреносна мрежа, извеждат фирмата на международния пазар. През 2014г. системите са инсталирани в 43 страни, а близо четири години по-късно, EXERON технологията получава патент в САЩ. Към настоящия момент продуктите на IPS се експлоатират в над 60 държави, на всичките 7 континента.
Наша мисия е да променяме света чрез ефективно токозахранване и природосъобразни технологии. С нашите продукти целим да осигурим сигурно и надеждно електрозахранване в отдалечените и негостоприемни места на нашата планета. От ледовете на Антарктида до изгарящите пясъци на пустините, IPS оставя своя отпечатък и принос в сферата на възобновяемата енергия.
За да гарантира качеството на своите продукти и да отговаря на световните стандарти, IPS е сертифицирана по ISO за управление на качеството(ISO 9001:2015), околна среда ( ISO 14001:2015 ), здравословни и безопасни условия на труд (ISO 45001:2018), информационна сигурност (ISO 27001:2022), както и по военен НАТО стандарт (AQAP 2110).
Зад постигнатите успехи и в основата на бъдещето, вярваме че стои силният и сплотен екип на IPS. Това са професионалисти в различни области, споделящи една обща страст: да бъдат най-добрите в това, което правят и да вървят заедно напред.

Какво представлява IPS Academy of Engineering and Technology?

Стажантската програма „IPS Academy of Engineering and Technology“ в „Интернешънъл Пауър Съплай“ АД дава възможност на одобрените кандидати да преминете през 3 етапа на обучение с цел придобиване на практически умения и опит в ключовите отдели на компанията с инженерна насоченост:
• 1 етап - Въвеждаща програма за базово обучение, през което преминава всеки нов инженер в компанията.
• 2 етап - С практическа насоченост според уменията на кандидатите и тяхното желание за развитие в определен отдел и/или професия.
• 3 етап - Заключителна програма, оценка на представянето, получаване на обратна връзка и насока за бъдещо развитие в IPS
Стажантска програма за развитие и изграждане на бъдещи инженери продължава в рамките на 6 месеца като предлага изключителна възможност за придобиване на професионален опит и умения в една от водещеите компании бранша, с осигурени индивидуални ментори – изключителни специалисти в своята област.

Как да кандидатствам за IPS Academy of Engineering and Technology?

- Подготви своята автобиография и мотивационно писмо. Сподели ни какви са твоите амбиции и интереси за бъдещо професионално развитие и какви умения и опит си придобил до момента и от къде;
- И ни пиши на: careers@ips-group.net или v.todorova@ips-group.net

*Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност, съгласно разпоредбите на ЗЗЛД.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Стажант

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Стаж

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Експертен персонал без ръководни функции, Служители

Категория:
Проектиране
Инженери
Специалисти - електротехници
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
жк. Дружба 2, ул. Сребърна 111
Дата:
11.Септември.2024
Организация:
"Интернешънъл Пауър Съплай" АД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за "Интернешънъл Пауър Съплай" АД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 646 автобиографии и 45 010 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.