Обява

Graphic Designer
Описание
Ако си графичен дизайнер с изявен вкус и мирис, но към творческа реклама, ще се радваме да ни пишеш, за да си миришем заедно или по-скоро, за да станеш част от нас - творческия екип на Киноцентър Бояна.

Какъв си ти?

Графичен дизайнер/арт директор с над 2 години и 3 месеца опит, който може да работи поне с Photoshop, Illustrator, Premiere, Aftereffects, може да измисля доста читави творчески концепции и много иска да се развива в областта на рекламата.

Бонус точки -> можеш дa снимаш, правиш 3D, илюстрираш, грейдваш цветове или рисуваш по песъка. Какво ще правиш? Ще бачкаш!

Но и ще измисляш стратегически рекламни концепции, интерактивни активности, завладяващи дигитални реклами, цялостна стилистика за ключови визии, видео сценарии и брандинг елементи.

Кои сме ние?

Хора от Криейтив и Филмовата индустрия, които са готови да ти предложат всичко необходимо, ако си готин човек, който иска да бачка много, яко и яко много.

Сега какво? Изпрати ни CV и портфолио с невероятните ти неща тук.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Категория:
Реклама, PR
Маркетинг
Дизайн, Криейтив, Видео, Анимация
Дигитален маркетинг
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
21.Август.2024
Организация:
Cross Source
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Cross Source може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 633 автобиографии и 45 005 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.